LUBA - Robot Tuns Iarba Fara Fir Perimetral - Tuns Gazon

Livrare

POLITICA DE LIVRARE MOWOW

Va multumim pentru vizita si cumparaturi. Scopul nostru este sa va oferim cele mai bune optiuni de transport. Mai jos sunt termenii si conditiile de livrare.

Va rugam sa retineti ca timpul de livrare poate varia in functie de locatia dvs.

Comenzile nu sunt expediate sau livrate in weekend sau sarbatorile legale.

Daca intampinam un volum mare de comenzi, expeditiile pot fi intarziate cu cateva zile. Va rugam sa acordati zile suplimentare in tranzit pentru livrare. Daca exista o intarziere semnificativa in livrarea comenzii dvs., va vom contacta prin e-mail.

Confirmarea expedierii si urmarirea comenzii

Veti primi un e-mail de confirmare a expedierii odata ce comanda dvs. a fost expediata, care contine numerele dvs. de urmarire. Informatiile de urmarire vor fi actualizate in 48 de ore.

Daca informatiile dvs. de urmarire nu au fost actualizate in decurs de 10 zile lucratoare, va rugam sa contactati sales@mammotion.com.

Informatii de livrare

Va rugam sa va asigurati ca toate informatiile de expediere pe care ni le furnizati sunt corecte. Nu suntem responsabili pentru nicio pierdere, inclusiv coletele lipsa, deteriorarea pachetului, pierderile ca urmare a intarzierii si alte pierderi cauzate de informatiile incorecte de expediere furnizate de clienti.

Daune

Daca ati primit comanda deteriorata, va rugam sa contactati asistenta Mowow in termen de 5 zile lucratoare.

Nu suntem responsabili pentru nicio pierdere, inclusiv coletele lipsa, deteriorarea pachetului, pierderile cauzate de intarziere si alte pierderi cauzate de transportatorul. Cu toate acestea, va vom ajuta sa contactati transportatorul responsabil. Va rugam sa pastrati toate ambalajele si bunurile deteriorate, deoarece acestea pot fi necesare pentru depunerea unei reclamatii impotriva transportatorului.

Politica de returnare si rambursare

Va rugam sa consultati Politica noastra de returnare si rambursare pentru returnarea comenzii.

Asistenta pentru livrare

Pentru comenzi si intrebari legate de expediere, va rugam sa ne contactati.

Pentru solicitari de returnare si instructiuni de returnare a oricaror produse, va rugam sa contactati asistenta Mowow.