LUBA - Robot Tuns Iarba Fara Fir Perimetral - Tuns Gazon

Intrebari frecvente

Daca produsul nu functioneaza conform in perioada de garantie, puteti solicita serviciul post-vanzare contactand Rizen TECH SRL telefonic sau trimitandu-ne un e-mail la service@mowow.ro Principalele parti ale masinii de tuns iarba si ale bateriei sunt acoperite de o garantie de 2 ani. Va rugam sa retineti ca accesoriile (Statia de incarcare si Antena RTK) au o garantie de 1 an, in timp ce lamele si anvelopele nu au garantie. Perioada de garantie pentru un produs este valabila din ziua in care produsul(ele) sunt livrate conform datei de pe factura fiscala ce insoteste livrarea.

  • Cu un fir perimetral, in primul rand, cineva trebuie sa il instaleze – asta inseamna timp suplimentar daca o faci singur iar daca o face altcineva, implica un cost suplimentar. In al doilea rand, sarma perimetrala poate fi deteriorata de animale sau de cineva care pune un cazma prin el – o rupere a sarmei perimetrale poate fi frustranta. In al treilea rand, daca doriti sa schimbati zona de cosit, inseamna sa reasezati firul. In cele din urma, daca decideti sa va mutati, trebuie sa reasezati firul in noul gazon.
  • Cu Luba, uitati de toate grijile de mai sus. Pur si simplu mergeti cu Luba pentru a desena limitele vitruale, va puteti programa zonele de taiere multipla fara bataia de cap de a sapa sau ingropa firele.
  • Cu Mammotion APP, puteti preseta si actualiza de la distanta parametrii de cosire pentru fiecare zona, precum si sa verificati starea Luba in timp real. Aplicatia poate fi folosita de la distanta pentru a va gestiona gazonul atunci cand va aflati intr-o vacanta sau o calatorie de afaceri.
  • Masina de tuns iarba robotizata Luba va mentine tot timpul gazonul. Luba taie mai des 1-2 cm pentru a se asigura ca iarba ramane sanatoasa.
  • Este silentios, il puteti rula oricand fara sa va faceti griji ca va perturbati activitatea zilnica sau vecinii.

Datorita sistemului RTK-GNSS, utilizatorii pot crea si seta cu usurinta sarcini de tundere pentru zone separate de cosit in aplicatia inteligenta, precum si pot seta canale pentru a le conecta pentru gestionarea mai multor zone. Prin configurarea parametrilor de functionare ai diferitelor sarcini, echipamentul poate functiona automat in mai multe zone in secventa. Luba poate trece de trotuar atunci cand latimea este mai mare de 1 metru si imprejurimile nu sunt blocate grav.

Statia de baza RTK nu trebuie sa fie conectata la statia de incarcare. Puteti pune statia de incarcare oriunde doriti! Daca doriti sa instalati statia RTK pe acoperis, va trebui sa aveti un adaptor de alimentare separat si un prelungitor pentru a alimenta statia de referinta RTK.

Odata ce misiunea este setata, va face intregul flux de lucru chiar si fara WIFI. WIFI-ul este pentru a va ajuta sa verificati starea LUBA si sa primiti mesaje de la distanta pe telefonul mobil.

Puteti efectua cu usurinta instalarea singur. Un ghid de pornire rapida va fi inclus in cutie. Veti avea acces la mai multe videoclipuri despre instalare.

Luba poate gestiona mai multe zone, daca exista o cale intre doua curti, Luba poate calatori in a doua curte si poate face munca automat.

Cu aplicatia Mammotion, puteti preseta si actualiza de la distanta parametrii de tundere pentru fiecare zona, precum si puteti verifica starea Luba in timp real.